cc  paypal 2

User area

Shopping cart


Cart empty
Email
Product SKU: E88

DUTCH EBOOK: Jouw Goddelijke Plan ten Uitvoer Brengen

Salesprice with discount
Sales price $12.25
  
-
Price / kg:
Jouw Goddelijke Plan ten Uitvoer Brengen
* Download link is visible after buyout
Description

Jouw Goddelijke Plan ten Uitvoer Brengen

 

Dutch translation of Fulfilling Your Divine Plan

 

 

Dit boek is een van de werkboeken dat verder ingaat op de roman ‘Mijn Levens met Lucifer, Satan, Hitler en Jezus’. De roman introduceert het idee dat veel spirituele mensen als vrijwilliger of 'avatar' naar de aarde zijn gekomen. We hebben toen grote spirituele trauma's opgelopen als gevolg van wat we hier hebben meegemaakt. Veel van ons dragen deze trauma's nog steeds bij zich en dit verklaart waarom we soms het gevoel hebben dat we geen vooruitgang boeken op het spirituele pad of waarom we bepaalde problemen niet kunnen overwinnen.

 

In dit boek staat hoe weer met je Levensplan of Goddelijke plan in contact kunt komen; het plan dat je voor dit leven hebt gemaakt voordat je incarneerde. Toen je jouw Goddelijke plan maakte, had je een hogere bewustzijnsstaat en een duidelijker beeld dan je nu misschien hebt. Door de leringen en de hulpmiddelen in dit boek te benutten, kun jij je bewustzijn verhogen en de hogere aspecten van jouw Goddelijke plan gaan begrijpen. Dit kan betekenen dat je leert hoe je rechtstreeks met de geascendeerde meesters kunt samenwerken om nieuwe ideeën naar buiten te brengen of uitvindingen te doen, hoe je een actieve rol in de samenleving kunt spelen, hoe je het oordeel van Christus brengt en hoe je de geïncarneerde Boeddha kunt worden. Het kan ook inhouden dat jij je na dit leven voor je ascensie kwalificeert of dat je ervoor kiest om bij de aarde te blijven om Saint Germain te helpen bij het manifesteren van zijn Gouden Eeuw.

Contact maken met je Goddelijke plan kan je ook helpen om zingeving te vinden en het gevoel dat je vrede hebt met je leven en dat je op zo’n moeilijke planeet als de aarde bent.

 

Dit boek is niet voor mensen die het pad nog niet zo goed kennen of die voor het eerst iets horen over een Goddelijk plan. Het is bedoeld voor mensen die al een poosje op het spirituele pad zijn en die de leringen van de geascendeerde meesters kennen, vooral de leringen over hoe je spirituele trauma’s kunt overwinnen en gescheiden zelven kunt loslaten.

 

NOOT: Dit boek bevat dictaten van de conferentie in Nederland in 2018, plus een invocatie bij elk dictaat.

 

NOOT van Kim Michaels: Ik ben al meer dan veertig jaar op het spirituele pad, maar pas nadat ik de leringen en hulpmiddelen in dit boek ontving, ben ik genezen van bepaalde aandoeningen, iets wat mij eerder nog nooit gelukt was.